-20%

Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Pietenpetje met naam in 3 kleuren

€ 4,95 € 3,95 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

 

Vrolijk pietenpetje met een naam naar keuze op de pietenpet. Keuze uit 3 kleuren petjes met een grote veer.

 

Natuurlijk wil ook jouw hulppietje in volledige outfit Sinterklaas een handje helpen. Daarbij mag de pietenpet natuurlijk niet ontbreken. Deze pietenpet gaan wij je leveren inclusief de naam van de stoere jongen of hippe meid.

De pietenpet is verkrijgbaar in drie kleuren. Te weten de kleur roze, rood of blauw. Deze keuze maak je in het keuzemenu. Voor de drukkleur zijn er enorm veel mogelijkheden. Wit valt natuurlijk het beste op maar wellicht wil je graag een andere kleur voor je zoon of dochter of vind je een glitterkleur helemaal het einde.

In het open veld kies je voor de kleur van de pietenpet. Elke pietenpet heeft een grote veer. Zo kunnen Sinterklaas en zijn Pieten jouw zoon of dochter al van ver aan zien komen. Door de enorme drukte kan het zijn dat een bepaalde kleur pietenpetje niet voorradig is. Mocht dit het geval zijn met een roze gekozen pietenpet dan wordt hiervoor de rode of paarse editie geleverd. Mocht dit het geval zijn met een gekozen blauwe pietenpet dan wordt hiervoor groen of rood geleverd. 

Let op: de naam welke u op de pietenpet gedrukt wil hebben wordt geplaatst op de pietenpet. De naam zal er uitzien zoals op het voorbeeld. Indien u kiest voor de drukkleur zwart wordt de naam moeilijk leesbaar. We adviseren u een lichte kleur uit te kiezen als drukkleur.

De uitvoering van het pietenpetjes wordt assorti geleverd.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss