Vorige Artikel 85 van 233 Volgende

Ik ben boerentrots - Poster v.a. A5 formaat

Artikelnummer: POSBOERTROTS
€ 7,95 (inclusief 21% btw)

Poster met daarop de steun aan alle boeren in ons land. Ik ben boerentrots. Deze poster is leverbaar in 7 formaten.

 

De boeren komen momenteel in opstand tegen alle regeltjes en wetten die hen meer en meer worden opgedragen. De duimschroef wordt steeds vaster aangedraaid en het bestaan van het beroep boer en boerin komt steeds meer in het gedrang. Wij willen toch ook gewoon iedere avond kunnen genieten van een bordje gevuld met een vleesje, aardappelen en groentes? Steun onze boeren. Deze poster laat zien dat je meeleeft, en ook zeker blijft genieten van zo' n heerlijke maaltijd uit eigen land.

Op de poster staat een koe afgebeeld, symboliek voor alles rondom het landbouwwezen en veeteelt in ons land. Daaronder plaatsen we de slogan ik ben boerentrots. De hashtag geeft aan dat het wordt boerentrots door iedereen gebruikt mag worden op social media als steun voor de boeren.

De  afbeelding wordt geprint op hoge kwaliteit posterpapier en is leverbaar in maar liefst 7 formaten. 

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss