Vorige Artikel 88 van 233 Volgende

Wijnen Lijnen Poster

Artikelnummer: POSWIJNLIJN
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Poster met bekende quote wijnen wijnen wijnen, maar met deze moedig je ook mensen aan die doen aan lijnen lijnen lijnen.

 

Ben jij ook een groot fan van de uitspraak Wijnen Wijnen Wijnen? Wij wel in ieders geval. Maar hoeveel mensen zijn er naast het lusten van een heerlijk wijntje niet ook ontzettend goeeed bezig met Lijnen Lijnen en nog eens Lijnen. Deze zetten we met deze poster aardig in het zonnetje.

Lijnen is ook hardstikke goeeed! Maar een wijntje zo nu en dan op een avondje dat de gezelligheid erin zit is ook niet mis. Deze combi van aanmoedigingen vullen elkaar juist aan.

Deze hilarische poster kan gedrukt worden in maar liefst 6 verschillende formaten en wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss