-15%

Vorige Artikel 9 van 251 Volgende

Wijnen Wijnen Wijnen poster

Artikelnummer: POSWIJNWIJN
€ 9,95 € 8,46 (inclusief 21% btw)

Is de dag weer lang genoeg geweest. Het is tijd voor een heerlijk wijntje in het bijzijn van deze poster. Leuk voor in de keuken.

Ben je na een dag hard werken ook zo toe aan een break, even heerlijk ontspannen voor de tv of aan de eettafel? Natuurlijk mag een heerlijk wijntje niet ontbreken bij het gezelschap. Roep het hele gezin er maar bij of laat je vrienden en vriendinnen weten dat jij gaat genieten van een heerlijk glaasje wijn. Kortom: Wijnen Wijnen Wijnen. Wat een goede slogan he?

Deze prachtige poster welke uitstekend geschikt is voor de wijnliefhebber is leverbaar in maar liefst 6 verschillende formaten. Deze poster krijgt vast een mooi plaatsje in de keuken.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss