Vorige Artikel 2 van 238 Volgende

Pippi Langkous - Quote poster

Artikelnummer: POSPIPPI
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige quote van Pippi Langkous afgebeeld op posterformaat. Ze dacht dat ze alles kon. Poster is leverbaar in 6 formaten.

Iedereen is ooit een keer kind geweest en kent wel de beroemde quote van het ondeugende meisje Pippi Langkous. Ze zei ooit Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Deze houding, een eigenwijze uitspraak hebben we vaak genoeg mogen vernemen van deze stiekeme jonge dame.

Weergegeven op posterformaat is dit een leuke quote om op posterformaat (keuze uit 6 formaten) op te hangen in een kinderkamer, slaapkamer of speelkamer. Heb je een moderne speelse woonruimte dan is ook deze poster zeker een musthave voor aan de muur.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss