Vorige Artikel 95 van 238 Volgende

Happy pizza poster

Artikelnummer: POSPIZZA
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Helaas heb je niet de macht om iedereen blij te maken net als dat een pizza dat wel bij iedereen kan. Leverbaar in 6 formaten.

Prachtige poster voorzien van een mooie quote die naar alle waarschijnlijkheid iedereen wel met waarheid kan beantwoorden. You can't make everyone happy you're not pizza. Die lust iedereen wel toch?

Deze poster is voorzien van een grappig lettertype plus het welbekende snorretje is voor iedereen wel herkenbaar. Deze poster is leverbaar in zes formaten. 

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss