Vorige Artikel 100 van 233 Volgende

I Love you to moon behang - Poster

Artikelnummer: POSBEHANG
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Poster met uiting uit volle liefde. I love you to the moon and sometimes achter het behang. Soms zijn ze zo druk maar je houdt zoveel van ze.

Iedere papa of mama heeft dit weleens. Je eigen kind of kinderen zijn het meest waardevolle bezit. Daar kan niemand tegenop. Maar soms dan zijn ze zo druk of hebben ze zo'n ander idee over bepaalde plannetjes dat je ze weleens achter het behang zou willen plakken. Deze poster laat dat goed zien met een combinatie van beiden.

Op de poster staan naast een helebool hartjes die uit de lucht komen vallen de bijzondere tekst I love you to the moon and sometimes achter het behang. 

De poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.


Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss