-15%

Vorige Artikel 117 van 251 Volgende

Zing Vecht Huil Bid tekstposter

Artikelnummer: ZING1
€ 9,95 € 8,46 (inclusief 21% btw)

Een bijzondere poster met een stukje uit een refrein dat iedereen kent. Zing Vecht Huil Bid Lach Werk en bewonder in 6 formaten.

Voor bijzondere posters heeft iedereen altijd wel een plaatsje vrij in huis. Bekende Nederlandse liedjes uit de oude tijd komen heden ten dagen nog vaak uit onze monden of uit de boxen van de radio. Het refrein van dit nummer kent vrijwel iedereen, is het niet in de juiste volgorde dan wel de meeste op de goede plaats.

Zing vecht huil bid lach werk en bewonder is een beroemd onderdeel van het refrein uit een lied van Ramses Shaffy. Vrijwel iedereen die een voorliefde heeft voor muziek kan deze zin voluit uitspreken. 

Daarnaast geeft het een duidelijke levensles. Sta stil bij het leven, denk na over de dingen die je doet en doe het wijs en verstandig. Een prachtige combinatie van woorden die veel zeggen.

Deze poster wordt geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. Deze poster is leverbaar in 6 formaten. U heeft tevens de keuze om een houten posterhanger bij deze uitvoering poster mee te bestellen. U heeft de keuze tussen drie formaten en voor het ophangkoord heeft u de keuze tussen een zwart of cognac gekleurd koord.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss