Vorige Artikel 102 van 233 Volgende

Mag ik dan bij jou - tekstposter

Artikelnummer: MAGIKPOS
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Mag ik dan bij jou. Een prachtig liefdevol zinnetje uit een bekend Nederlands liedje. Op een zachte manier op poster uitgebracht.

Misschien wel één van de mooiste Nederlandstalige nummers waarvan de titel meerdere malen terugkomt in de songtekst. Mag ik dan bij jou, een prachtig Nederlandstalig nummer van Claudia de Breij. Alleen deze tekst zegt eigenlijk al genoeg om weer te geven op posterformaat bij je aan de muur.

De woordjes staan op een sierlijke wijze onder elkaar in het midden van de poster beschreven. Het eindigt met een liefdevol hartje. Alles tezamen een prachtige poster welke verkrijgbaar is in 6 formaten. 

De poster wordt geprint op hoogwaardige kwaliteit posterpapier. Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss