Vorige Artikel 104 van 233 Volgende

Begin de dag met een dansje - Spreuk

Artikelnummer: DANSJE1
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

U kent de tune vast ook wel, begin de dag met een dansje, begin de dag met een lach. Met deze poster tovert u steeds een glimlach.

We kunnen het ongetwijfeld allemaal beamen. De dag begint niet altijd zoals we het in onze dromen zouden wensen. Vaak is de wekker het apparaat dat de dag op een manier laat starten waar we liever niet de voorkeur aan zouden geven. Het is geen lieve stem, geen fluitende vogeltjes of de afsluiting van een mooie droom. Liever zouden we zelf ontwaken uit onze slaap en het dagelijks ritueel langzaam opstarten. Toch zijn er mogelijkheden om het tij te keren. Er voor te gaan zorgen dat uw ochtend zo vrolijk begint dat zowel én een glimach als een dansje tot de rituelen gaat behoren.

U kent ongetwijfeld de spreuk die we op de poster voor u hebben afgebeeld. Een uitspraak die ook regelmatig terugkomt op de radio en die toch telkens weer die glimlach op uw gezicht tovert. De poster is het perfecte geschenk om te geven aan juist hele vrolijke spontane mensen maar ook juist een uitkomst voor personen die er 's ochtends nog weleens wat moeite mee hebben.

De spreuk luidt als volgt:
Begin de dag met een dansje
Begin de dag met een lach
Wie vrolijk kijk in de morgen
Die lacht de hele dag

De poster kan uitgeprint worden in maar liefst zes verschillende formaten. De poster wordt gedrukt op een hoge kwaliteit gecertificeerd posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss