TOPPER

Vorige Artikel 101 van 354 Volgende

Kaketoe - Toiletposter

Levertijd & Verzendkosten: KAKETOE1
€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Leuke poster voor op het toilet voorzien van de tekst ben zo druk kom niet aan kaketoe. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

In de huidige tijd is iedereen gehaast en wordt er haast geen tijd genomen om heerlijk te ontspannen. Laat staan om eens een extra bezoekje te plegen aan het kleinste kamertje in huis, het toilet. Deze poster geeft dat op een hilarische manier weer. Op de poster staat de tekst ben zo druk kom niet aan kaketoe.

Het woord kaketoe is natuurlijk afgeleid van de welbekende vogel met grote kuif welke je ook op deze poster ziet afgebeeld. Leuk om deze poster te geven bij het restylen van je toilet of om cadeau te geven aan iemand die net is gaan samenwonen of is gaan verhuizen. Ook bij een verjaardag is dit een perfect cadeau.

Deze poster voor het toilet kan ook een erg leuk housewarmingkado zijn om te geven.  De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2023 KJEKK | sitemap | rss