-20%

Vorige Artikel 256 van 342 Volgende

Woordzoeker familie poster

Levertijd & Verzendkosten: POSWZOEKER
€ 11,95 € 9,56 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Poster met daarin een woordzoeker. Maximaal 6 namen worden verwerkt in deze poster. Leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een leuke poster waarbij alle namen uit het gezin naar voren komen? Ga voor deze opvallende woordzoeker. Deze poster lijkt op een woordzoeker uit de bekende puzzelboekjes. De woorden die je echter moet gaan vinden zijn de namen die je zelf aan ons doorgeeft in het daarvoor bestemde open veld.

Je kunt maximaal 6 namen doorgeven welke wij verwerken in deze woordzoeker. We proberen deze in het veld van letters te plaatsen zodat er een soort van scrabble effect ontstaat. Leuk om de namen uit het gezin terug te zien in dit veld. Mocht je 1 of 2 namen meer in deze poster terug willen zien dan vernemen we dit graag voorafgaand aan je bestelling. Wij gaan dan namelijk na of dit past binnen het veld van letters.

We plaatsen de maximaal 6 namen welke door zijn gegeven op originele wijze in het veld en zorgen dat ze opvallen doordat ze geen zwart vlak om de letters hebben. In feite worden ze negatief ten opzichte van de rest van de stenen geplaatst. In het daarvoor bestemde keuzemenu kun je tevens doorgeven in welke kleur je de letters geplaatst wil hebben. Er is keuze uit 9 verschillende kleuren. In het voorbeeld is duidelijk te zien dat het geven van een blauwe kleur aan de letters van de familieleden ervoor zorgt dat ze als het ware eruit springen ten opzichte van de andere letters.

Wij sturen u voorafgaand aan het in productie brengen en verzenden van de poster een proef van de poster ter goedkeuring. Het gaat hier met name om de juiste weergave van de namen. Een andere opzet van de namen is haast onmogelijk doordat onze ontwerper deze al zo mooi mogelijk probeert te plaatsen.

Onderaan de woordzoeker komt nog in een mooie sierletter de achternaam te staan of een andere tekst naar wens. Wilt u hierbij het woord familie geplaatst hebben vul deze dan ook in in het daarvoor bestemde open veld.

Een prachtige poster die vast een opvallende plek in huis zal krijgen. Naast namen van gezinsleden is natuurlijk ook een woord als liefde, familie etc mogelijk.

Deze poster is leverbaar in maar liefst 6 verschillende formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss