Vorige Artikel 1 van 10 Volgende

Sinterklaas huisjes set van 3

€ 12,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige set van 3 houten huisjes in 3 formaten voorzien van leuke spreuken en afbeeldingen omtrent Sint en Piet.

 

Zodra de Sint met zijn pieten weer onderweg is richting ons landje wordt het huis weer mooi versierd met allerlei mooie decoratie. Tot aan het feest van Sinterklaas op 5 december mag alles mooi versierd zijn in het teken van Sinterklaas en Zwarte Piet. Daar helpen wij een handje aan mee.

We leveren in 3 verschillende formaten een leuke set van 3 houten huisjes als decoratie welke je weg kunt zetten in huis. Leuk voor naast de tv of op het dressoir. Misschien wel op het nachtkastje naast je bed of op het tafeltje bij de voordeur.

In het keuzemenu maak je een keuze voor het design van het huisje met nokhoogte van 13,5 cm, een design voor het huisje van 16,0 cm en een design voor het huisje van 17,5 cm. Ieder van de drie huisjes heeft een breedte van 12,0 cm.

Een leuke decoratie waarbij men kan kiezen tussen diverse kleuren voor de opdruk per formaat huisje. Deze vindt u terug in het meerkeuzemenu. Wilt u maar 1 of 2 of meer dan 3 huisjes dan kunt u de huisjes met de leuke teksten ook altijd los bestellen. 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss