Vorige Artikel 2 van 10 Volgende

Sinterklaas huisje Sint en Piet 5 december

€ 3,95 (inclusief 21% btw)

Sint en Piet staan afgebeeld op dit prachtige houten huisje tezamen met de datum van het feest van Sinterklaas. 

 

Zodra de Sint met zijn pieten weer onderweg is richting ons landje wordt het huis weer mooi versierd met allerlei mooie decoratie. Tot aan het feest van Sinterklaas op 5 december mag alles mooi versierd zijn in het teken van Sinterklaas en Zwarte Piet. Daar helpen wij een handje aan mee.

We leveren in 3 verschillende formaten leuke houten huisjes als decoratie welke je weg kunt zetten in huis. Leuk voor naast de tv of op het dressoir. Misschien wel op het nachtkastje naast je bed of op het tafeltje bij de voordeur.

De huisjes zijn leverbaar met een nokhoogte van 13,5 cm of 16,0 cm of 17,5 cm De keuze voor de hoogte van het huisje kunt u maken in het daarvoor bestemde keuzemenu. Ieder huisje heeft een breedte van 12,0 cm.

Op deze editie van het houten Sinterklaas huisje staan zowel Sint en Piet afgebeeld met daaronder de datum van het feest van Sinterklaas. In het keuzemenu kunt u ervoor kiezen of u hier 5 of 6 december afgebeeld wil hebben. 

Een leuke decoratie waarbij men kan kiezen tussen diverse kleuren voor de opdruk. Deze vindt u terug in het meerkeuzemenu. Bekijk ook zeker de andere edities van de houten Sinterklaashuisjes. Hiermee kunt u gezamelijk bijvoorbeeld in 3 formaten een vrolijke combinatie maken.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss