-15%

Vorige Artikel 11 van 15 Volgende

Welkom Sint en Piet raamsticker

€ 5,95 € 5,06 (inclusief btw)

Raamsticker waarop Sint en Piet staan afgebeeld en met de tekst erbij welkom Sint en Piet. Dit zal zeker opvallen op je raam.

 

In de weken voorafgaand aan 5 december moet alles in en om het huis natuurlijk niet alleen goed in de gaten gehouden worden, omdat Sint en Piet overal aanwezig kunnen zijn. In en om het huis wil je natuurlijk ook alles mooi versieren voor Sinterklaas. Deze raamsticker verwelkomt Sint en Piet op een vriendelijke manier. 

Op de sticker staat Sinterklaas en een Piet afgebeeld. Daaromheen staat de tekst Welkom Sint en Piet. De raamsticker is verkrijgbaar in 2 materialen. Te weten de vinyl versie en de statische raamsticker. Bij de keuze voor statische raamsticker kan deze na 5 december weer van het raam gehaald worden en volgend jaar opnieuw gebruikt worden. 

De raamstickers worden aangeboden in een gespiegelde (buiten leesbaar) en niet-gespiegelde (binnen leesbaar) optie. in de kleuren zwart en wit. Mocht men bij de vinyl versie een andere kleur wensen dan is dit op aanvraag. Hiervoor kunt u voorafgaand aan uw bestelling contact opnemen via info@kjekk.nl

Bij iedere bestelling van raamstickers leveren we er een duidelijke werkinstructie bij.

Bij deze versie van de raamsticker voorzien van de tekst Welkom Sint en Piet heeft u de keuze uit twee formaten, te weten 20 x 23 cm en 35 x 42 cm. Deze keuze maakt u in het daarvoor bestemde keuzemenu.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss