-15%

Vorige Artikel 13 van 15 Volgende

Raamsticker Sinterklaas

€ 9,95 € 8,46 (inclusief btw)

Een prachtige raamsticker waarbij Sint en zijn pieten staan afgebeeld. Maak de ramen helemaal in Sinterklaas sfeer.

 

Als Sinterklaas en zijn pieten weer in het land zijn gaat de leukste periode van het jaar weer van start. De spanningen lopen hoog op bij alle lieve kindjes. Overal zien en lezen kinderen over Sinterklaas en zijn pieten. Het huis wordt meestal prachtig versierd in de stijl van het feest van Sinterklaas. Met dit leuke item helpen we je een handje.

Met deze raamsticker hebben we een prachtig stukje decoratie voor op de ramen die u wilt gaan versieren. De raamsticker is verkrijgbaar in 2 materialen. Te weten de vinyl versie en de statische raamsticker. Bij de keuze voor een statische raamsticker kunnen deze stickers na 5 december weer van het raam gehaald worden en volgend jaar opnieuw gebruikt worden. 

De raamstickers worden aangeboden in een gespiegelde (buiten leesbaar) en niet-gespiegelde (binnen leesbaar) optie. in de kleuren zwart en wit. Mocht men by de vinyl versie een andere kleur raamsticker wensen dan is dit op aanvraag. Hiervoor kunt u voorafgaand aan uw bestelling contact opnemen via info@kjekk.nl

Bij iedere bestelling van raamstickers leveren we er een duidelijke werkinstructie bij.

Bij deze versie van de raamsticker heeft u de keuze uit twee afmetingen. Te weten van 20 x 50 cm of van 30 x 75 cm. Deze maten komen tot stand indien de opstelling aangehouden wordt zoals afgebeeld op de foto. Natuurlijk kunt u de huisjes en pietjes verder uit elkaar zetten of omwisselen indien gewenst.

Voor een meerprijs kunt u de andere editie van de raamsticker (met huisjes, pieten, een molen etc) of deze gelijke versie erbij bestellen tegen een gunstige prijs. Leuk om de raamsticker uit te breiden of iemand anders deze cadeau te geven.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss