Vorige Artikel 14 van 93 Volgende

Cactus Toiletposter - Kleur poster

Artikelnummer: POSCAC3
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Grappige toiletposter in kleur met leuke tekst in het thema cactussen. Deze dubbelzinnige poster is leverbaar in 6 formaten.

Humor op het toilet, dat brengt deze geweldige toiletposter zeker met zich mee. De grappige dubbelzinnige tekst op de poster moet met een knipoog gelezen worden en is als  toiletaccessoire een leuke, net even anders, decoratie. Deze uitvoering van de cactusposter met dubbelzinnige tekst is uitgevoerd met kleurrijke cactussen.

Deze poster voor het toilet kan ook een erg leuk housewarmingkado zijn om te geven.  De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss