Vorige Artikel 21 van 99 Volgende

Kaketoe - Leuke WC poster

Artikelnummer: KAKETOE2
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Vrolijk het toilet op met deze tekstposter. Er staat op ben zo druk kom niet aan kaketoe. Er is keuze uit 6 formaten.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die zijn/haar huis aan het verbouwen is en er de nadruk op legt dat er ruimte is voor nieuwe accessoires, dan is deze tekstposter een heel mooi cadeau voor deze persoon.

Op de poster staat de hilarische tekst: ben zo druk kom niet aan kaketoe. Deze dubbelzinnige quote met een leuke woordspeling aan het eind verbindt kakken op het toilet met de kaketoe zijnde de grote vogel met kuif.

Deze poster voor het toilet kan ook een erg leuk housewarmingkado zijn om te geven, maar ook voor een leuke verjaardag of voor na de verbouwing van je eigen toilet behoort tot de gelegenheden natuurlijk.  De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss