Vorige Artikel 17 van 93 Volgende

Jij bent niet vervangbaar - Poster

Artikelnummer: POSVERVROL
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Hippe poster met tekst jij bent niet vervangbaar, de wc rol wel. Een persoonlijke poster leverbaar in 6 formaten.

Zittend op het toilet kijk je zo eens om je heen en ervaar je vaak dat wc's wel een leuke metamorfose kunnen gebruiken. Veelal zie je een kalender hangen of een wastafeltje aan de muur met daarop de nodige attributen. Wat er echt ontbreekt is een beetje humor op het toilet. Daar gaan wij voor zorgen.

Op deze poster voor in het toilet staat de mooie persoonlijke tekst: Jij bent niet vervangbaar, de wc rol wel. Jij bent uniek en zo zal je je ook voelen als je dit leest. Maar de wc rol die moet wel steeds vervangen kunnen worden. Er zit ook een beetje een dubbele boodschap achter deze quote. De gedachte is dat men de persoon eraan wil helpen herinneren dat als de wc rol leeg is en geen velletje meer bevat deze eenvoudig vervangen kan worden met een nieuwe rol. Dat voelt wat fijner voor de volgende bezoeker.

Deze leuke poster is een ideaal cadeau voor een housewarming, wanneer mensen zijn verhuisd of wanneer je het toilet een ware metamorfose gaat geven. Heb je nog dat ene plekje aan de muur vrij, hang er wat leuke posters weg, natuurlijk uit onze collectie.

De posters zijn leverbaar in 6 formaten en worden bedrukt op een hoge kwaliteit posterpapier..

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

 

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss