Vorige Artikel 21 van 93 Volgende

Poop like - toiletposter

Artikelnummer: POSPOOP
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Poop like no one's sniffing. Een leuke toiletposter die vast een mooi plekje krijgt in het toilet. Leverbaar in 6 formaten.

Wat een prachtige teksten allemaal voor op het toilet. Je zou er bijna een groter toilet voor gaan bouwen.  Gelukkig zijn de posters leverbaar in maar liefst 6 verschillende formaten, tot aan A1 formaat toe.

Op deze grappige toiletposter  staat de tekst Poop like no one's sniffing. Anders gezegd, sluit je af van de wereld en ga er voor. Leg je boodschap weg zonder dat je je stoort aan andere zaken.

Deze poster voor het toilet kan ook een erg leuk housewarmingkado zijn om te geven, maar ook voor een leuke verjaardag of voor na de verbouwing van je eigen toilet behoort tot de gelegenheden natuurlijk.  De poster is leverbaar in 6 formaten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss