Vorige Artikel 23 van 93 Volgende

Houden van je wc - toiletposter

Artikelnummer: POSWCSHIT
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Wat hou je toch veel van je wc. Je hebt met de pot zoveel shit meegemaakt. Deze hilarische poster is leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een leuke quote voor op het  toilet dan mag deze zeker niet in je collectie ontbreken. Er staat op de poster vermeld: wat hou ik toch van mijn wc, samen zoveel shit meegemaakt.

Een leuke poster om te geven aan iemand die wel tegen humor kan of net een housewarming party heeft gegeven en nog wel wat leuks aan de muur kan gebruiken. 

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss