Vorige Artikel 24 van 93 Volgende

Hearted farted - toiletposter

Artikelnummer: POSFARTED
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Leuke toiletposter met de tekst here I sit broken hearted had to shit but only farted. Deze poster is leverbaar in 6 formaten.

Vrolijk je het toilet ook graag op met leuke accessoires. Deze poster welke leverbaar is in 6 formaten spreekt zeker wel aan. Een half afgebeelde wcpot wordt voorzien van de leuke tekst here I sit broken hearted had to shit but only farted. Iemand die kwam voor de grote boodschap kon enkel een paar scheetjes laten.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss