Vorige Artikel 26 van 93 Volgende

You don't know what - toiletposter

Artikelnummer: POSTOIL
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Toiletposter met de tekst you don't know what you have until it's gone for example toiletpaper. Verkrijgbaar in 6 formaten.

Iedereen maakt het weleens mee. Aan het eind van je toiletbezoek kom je erachter dat de wc rol leeg is. Nergens in de buurt is een nieuwe toiletrol te bekennen. Dit moeten we proberen te voorkomen in de toekomst en daarvoor is deze poster een prachtige oplossing. 

Op de poster staat de tekst: You don't know what you have until it's gone for example toiletpaper. Een leuke toiletposter die in veel huishoudens van pas zou komen.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss