-20%

Vorige Artikel 42 van 107 Volgende

Page not found - Toiletposter

Artikelnummer: POSPAGE
€ 9,95 € 7,96 (inclusief btw)

Poster waarop een lege wc rol staat afgebeeld. Dit is een hint dat deze altijd vervangen wordt voor men de wc verlaat.

Heb jij er ook zo'n hekel aan dat als je naar de wc gaat en je klaar bent met een kleine of grote boodschap je eerst de zoektocht moet starten naar een nieuwe wcrol. Er hangt enkel een leeg rolletje aan de wcrolhouder en deze is door de laatste bezoeker voor jou niet vervangen.

Deze poster maakt de hint hopelijk duidelijk en heeft daarbij een komische ondertoon. Een leuke poster voor een mooie opvallende plek in het toilet.

De poster is leverbaar in 6 formaten. Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss