Vorige Artikel 30 van 93 Volgende

Wc poster toilet rol humor

Artikelnummer: WCROLPOS
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Deze toiletposter voorzien van een prachtige quote is een bijzondere decoratie op het toilet. 

Een mooie poster voorzien van een leuke quote die slaat op een toiletbezoekje is natuurlijk altijd welkom. Deze poster mag daarom niet ontbreken op het toilet van iemand die wel tegen een grapje kan en zijn/haar gasten met een glimlach van het toilet wil zien komen.

Op de poster staat een mooie tekst geschikt voor de wereldverbeteraars onder ons. Zij doen er alles aan om de wereld te verbeteren, iedereen en alles beter te maken, inclusief de omgeving zo groen mogelijk te maken en te houden. Halen alles uit de kast om zo milieuvriendelijk mogelijk te leven, maar het vervangen van een wc rol als deze leeg is dat laat men even na. 

Omschreven in de engelse quote: Everyone wants to change the world but nobody wants to change the toilet paper roll. Be the change!

Deze prachtige zwart wit poster in Scandinavische stijl is leverbaar in65 verschillende formaten en wordt geprint op hoogwaardig FSC-gecertificeerd posterpapier. Zullen we checken of voortaan jouw lege wcrol wel vervangen wordt door een nieuwe?

Bij iedere poster is er de mogelijkheid om een trendy posterhanger erbij te bestellen. Deze stoere industriële uitvoering van de posterhanger bestaat uit een houten bovenstuk en onderstuk en een leder koord en is leverbaar voor het formaat A4, A3 en A2 en is eenvoudig te selecteren via het keuzemenu. De bestelde poster kan gemonteerd worden door de vleugelmoeren iets los te draaien, de poster er in te steken en de vleugelmoeren weer vast te draaien. Het lederen koord, leverbaar in 2 kleuren kan aan de bovenzijde bevestigd worden.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss