Vorige Artikel 24 van 135 Volgende

Love Home Poster - Scrabble letters

Artikelnummer: POSLOVEHOME
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Vele liefdevolle woorden samengevat in 1 poster. Op de wijze van een scrabble bord in elkaar verweven. Leverbaar in 6 formaten.

Prachtige woorden die tot stand komen in dit prachtige Scrabble veld. Ze worden ook weergegegeven als echte stenen uit dit gelijknamige spel. De stenen kunnen weergegeven worden in de kleur zwart en wit. 

De woorden die gelegd zijn liggen vast maar zijn kernwaarden of stukjes zin uit het leven. Dingen die je graag hebt in het leven worden veelvuldig genoemd. Een poster vol met mooie woorden. Een poster die een prachtige plaats verdient in huis.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten,

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss