Vorige Artikel 25 van 135 Volgende

It feels good - Woonposter

Artikelnummer: POSFEELGOOD
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Poster met de tekst it feels good to be home met daaronder de exacte coördinaten van een woning naar keuze. In 6 formaten.

In huis is het altijd leuk om iets persoonlijks aan de muur te hebben hangen. Als je er dan nog een mooie ietswat cryptische omschrijving van maakt is ook de aandacht van de bezoeker meteen getrokken,

Op deze poster staat de tekst it feels good to be home in een hip lettertype afgebeeld onder een dakje. Onder deze tekst worden de exacte coördinaten geplaatst van een woning naar keuze. Hiervoor hebben we het betreffende adres nodig welke je in kunt vullen in het daarvoor bestemde open veld. 

Het is een prachtige poster om te geven aan een dierbare bij een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag, een jubileum of verhuizing. De poster is leverbaar in 6 formaten en wordt gedrukt op hoge kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss