Vorige Artikel 27 van 135 Volgende

Sterrenposter met eigen data - Brush stijl

Artikelnummer: STERPOS6
€ 16,95 (inclusief 21% btw)

Sterrenposter met de exacte sterrenstand van een bijzondere gebeurtenis uit jullie leven. Tevens voorzien van eigen tekst.

Met behulp van bijzondere instrumenten is zowel van data uit het verleden als voor een datum uit de toekomst aan te geven wat de exacte stand van de sterren en haar sterrenbeelden zijn. Zelfs te berekenen om de minuut nauwkeurig. Deze zijn indirect gekoppeld aan unieke momenten uit ons leven zonder dat we hierbij stilstaan. Bij de geboorte van uw eerste kind had de sterrenhemel een bepaalde stand welke volledig anders was dan de dag en tijdstip dat jullie samen in het huwelijksbootje stapten.

Op deze sterrenhemel poster leggen we exact de gewenste stand van de sterren vast op het moment dat deze belangrijke gebeurtenis plaatsvond. Exact op die ene datum en op dat ene tijdstip was dit de sterrenhemel gezien vanaf de locatie waar bijvoorbeeld de geboorte van jullie eerste kind plaatsvond.

Daarom zullen we u allereerst vragen de datum, tijd en plaats van de gebeurtenis in te vullen in het open veld. 

Onder de afgebeelde sterrenhemel is er ruimte voor 2 regels tekst welke beiden ingevuld kunnen worden in de daarvoor bestemde open velden. Voor iedeere regel kiest u het gewenste lettertype, er is keuze uit 5 lettertypes. Wij zullen de meest logische tekstbreedte aan u voorleggen. bij de proef ter goedkeuring.

Verder worden de volgende items aan u gevraagd toe te voegen of weg te laten:
- Een zwart gedrukt kader aan de rand van de poster toevoegen ja /  nee
- Raster van de gradenlijnen toevoegen op sterrenhemel ja / nee
- Melkweg toevoegen op sterrenhemel ja / nee

Voor wat betreft de uitvoering van de sterrenhemel zijn er diverse keuzes:
1. Enkel de sterren afgebeeld zien
2. Sterren met weergave van de sterrenbeelden (lijnen)
3. Sterren met weergave van de sterrenbeelden (lijnen) plus benamingen in de buitenste ring.

Deze uitvoering van de sterrenposter heeft aan de randen een brush effect hetgeen een stoere look geeft in de all over uitstraling.

Tevens vernemen we graag in welke van de 6 formaten wij deze sterrenposter voor u mogen printen. Zoals u ziet geven we u ruime keuzes in het samenstellen van een unieke sterrenposter. Het is dan ook van belang dat alle velden juist ingevuld worden voorafgaand aan het plaatsen van uw bestelling. Na het plaatsen van uw bestelling gaat onze ontwerper aan de slag met het maken van een digitale proef ter goedkeuring. Deze leggen we aan u voor per e-mail en na het ontvangen akkoord wordt de poster geprint, verpakt en verzonden aan u.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss