Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Aftelkalender Sinterklaas - Gratis stickervel

€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Hippe aftelkalender voor Sinterklaas. Plak stickers over de data die geweest zijn en kom steeds dichterbij 5 december.

 

Heb jij een kind of kinderen in huis rondlopen die al helemaal uitkijken naar Sinterklaas. Vanaf de dag dat de Sint met zijn stoomboot aankomt is het feest gestart en tellen de kinderen de dagen af richting 5 december.

Om deze tijd voorafgaand aan 5 december nog leuker te maken hebben we een hippe aftelkalender ontworpen in A5, A4 en A3 formaat. Hierbij worden gratis stickers geleverd. De kalender loopt van 16 november wanneer de Sint aankomt tot en met 5 december. Iedere dag die voorbij gaat kan met een stickertje weggeplakt worden.

Is de poster vol dan betekent dit dat het de dag is van pakjesavond. De poster wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss