Vorige Artikel 5 van 5 Volgende

Sinterklaas aftelbord met krijtbord - Staand

€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Sinterklaas aftelbord voorzien van de Sint en zijn paard Amerigo. Met het bijgeleverd krijtje tellen we samen af tot 5 december.

 

Voor ieder kind blijft het richting 5 december de spannendste periode van het jaar. In afwachting van Sinterklaas wordt na de intocht van de Sint en Piet afgeteld naar het moment dat het 5 december is, te weten pakjesavond.

Met dit aftelbord waarop Sinterklaas en zijn vrolijk paard Amerigo staan afgebeeld kan uw zoon of dochter aftellen hoeveel nachtjes het nog slapen is voordat het pakjesavond is. Indien u dit bord aanschaft voor het moment dat Sinterklaas in het land is gearriveerd kunt u het aftelbord perfect gebruiken om af te tellen hoeveel nachtjes het nog slapen is voordat Sinterklaas aankomt met de pakjesboot.

Op het houten bord welke voorzien is van afgeronde hoeken met een formaat van 28 x 20 cm wordt de afbeelding van Sinterklaas en het paard Amerigo gedrukt in uw gewenste kleur. Maak hiervoor een keuze in het keuzemenu. 

Op de plaats waar de aantal nachtjes bijgehouden moeten worden is het bord voorzien van een krijgbordvlak zodat er met het bijgeleverde krijtje iedere dag bijgehouden kan worden hoeveel nachtjes we nog moeten slapen voor het bijzondere moment.

Tevens heeft u de keuze het houten bord te laten voorzien van een ophangkoord aan de bovenzijde en is er voor u de keuze uit een opdruk op de lichte zijde of de andere iets donkerdere zijde. 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss