-20%

Vorige Artikel 10 van 11 Volgende

Sinterklaas Schoencadeau - Flessenpost + 2 kaarten

€ 7,50 € 6,00 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Prachtig schoencadeau in de vorm van flessenpost waarin 2 leuke doe-kaarten zitten en een echte veer voor de hulppiet.

 

Sinterklaas zat heel erg goed na te denken hoe hij dit jaar weer eens iets heel origineels kon bedenken. Hij heeft het volgende bedacht, daar waar papa en mama druk mee bezig zullen zijn, wordt verwacht.

Er wordt een flessenpost in het thema Sinterklaas besteld en wat wordt er ontvangen? Een prachtige kunststof flessenpost welke afgesloten wordt met een echte kurk. Op de kurk staat de eerste letter van de voornaam van het kindje dat deze flessenpost in zijn of haar schoen ontvangt. 

Aan de buitenzijde van de flessenpost zit een jute touwtje gewikkeld met daaraan een echte veer welke bestemd is voor juist die kindjes die graag hulppiet willen zijn en deze veer op de pietenmuts kunnen steken. Maar er hangt nog meer aan het touwtje!

Op een prachtig label staat de tekst: Post van Sint en Piet voor (naam van het kindje) Deze naam geef je door in het daarvoor bestemde open veld.

Het is dus een geschenk voor het kindje die genoemd wordt op dit label. Er zal tevens een extra label bijzitten met daarop de tekst Post voor Sint en Piet van (naam van het kindje) , omdat de flessenpost wellicht nog retour gestuurd gaat worden via het schoentje zetten aan Sinterklaas en de Piet.

Natuurlijk zit er ook wat in de flessenpost. Heel vroeger deed men de geschreven brieven verpakken in deze flesjes, maar nu zitten er doe-kaarten voor de lieve kindjes in. In ieder flesje passen twee doe-kaarten. Er is keuze uit maar liefst 6 verschillende doekaarten. De volgende uitvoeringen zijn er:
- Verlanglijstje met cadeautjes
- Verlanglijstje met stoomboot
- Aftelkalender cadeautjes
- Woordzoeker Sinterklaas
- Kleurplaat Sint en Piet
- Teken jezelf als hulppiet

In de daarvoor bestemde 2 meerkeuzemenu's kies je steeds welke kaart er in de flessenpost gestoken mag worden. Dit kunnen twee verschillende zijn of twee dezelfde. Op de laatste 6 foto's zijn de verschillende doe-kaarten goed te zien.

De flessenpost kan als verrassend schoencadeautje gebuikt worden en de doe-kaarten kunnen uitgevoerd worden. Bij sommige kaarten staat er vermeld dat als de kaart volledig ingevuld is ze deze weer terug kunnen stoppen in de flessenpost en wellicht bij een volgend schoentje zetten deze erin kunnen doen.

In het 3e meerkeuzemenu kan eventueel gekozen worden voor het toevoegen van 1, 2, 3 of 4 extra doe-kaarten a €0,50 per stuk. In het veld extra info kan dan aangegeven worden welke extra doe-kaarten er toegevoegd dienen te worden aan de bestelling. Deze passen helaas niet meer bij de 2 die gekozen zijn in het flesje dus zullen los erbij geleverd worden.

Een prachtig en unieke verrassing van Sinterklaas voor de jonge hulppietjes in uw huis.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss