-20%

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende

Sint en Piet pepernoot glaasjes

€ 3,95 € 3,16 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Vrolijke witte pepernoot potjes welke gevuld kunnen worden met pepernoten. Keuze uit vele designs in vele kleuren.

 

Is Sinterklaas bijna in het land dan verschijnen natuurlijk ook weer de lekkernijen op tafel. Wat dacht je van heerlijk snoepgoed zoals pepernoten. Het is altijd leuk om deze op een leuke manier te presenteren op tafel tijdens een feestje, een gezellig tv avondje of op pakjesavond.

Er is keuze tussen maar liefst 6 verschillende designs welke gekozen kunnen worden. Ze worden in het keuzemenu allemaal duidelijk vernoemd. Ga je voor het model hulppietje met naam dan dient u in het open veld nog de naam in te vullen van het hulppietje.

Tevens is er in het keuzemenu een enorme keuze aan drukkleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een leuk blauw of roze kleurtje of tegen een kleine meerprijs de bedrukking met een glitter kleur.

Heeft u graag een eigen tekst op de potjes dan is dat ook zeker mogelijk. Neemt u voorafgaand aan uw bestelling contact met ons op via info@kjekk.nl

Natuurlijk zijn de potjes ook leuk om andere snoepjes of spulletjes in te bewaren of een theelichtje zodat tijdens de donkere avonden er een gezellige sfeer gecreëerd wordt.

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss