-20%

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

Sinterklaas met jouw naam op bord

€ 9,95 € 7,96 (excl 1,95 verzendkosten, incl btw)

Prachtig houten bord voorzien van de Sinterklaas met daarboven de naam van je zoon of dochter. Leuk als Sint en Piet decoratie.

 

Is je zoon of dochter een groot fan van Sinterklaas en moet de huiskamer of zelfs de slaapkamer helemaal versierd worden met leuke Sint en Piet attributen? Dan past dit item zeker in huis.

Op dit houten bord met formaat 20 x 28 cm wordt de personage van Sinterklaas afgebeeld inclusief natuurlijk zijn mijter en zijn staf bij zich. Als leuk item staat de naam van uw zoon of dochter boven de Sint afgebeeld. Zo herkent Sinterklaas altijd wie hier ook alweer woont en lopen ze langs het raam dan zien ze duidelijk dat hij of zij een grote fan is van Sinterklaas. De naam vul je in in het daarvoor bestemde open veld.

Het bord wordt voorzien van afgeronde hoeken en de kleur van de opdruk is geheel naar eigen invulling te kiezen in het betreffende keuzemenu. Eventueel kan er gekozen worden voor de druk op voor- of achterijzde (achterzijde is een tint donkerder). 

Je kunt het bord mooi wegzetten op een tafel of in een open kast. Ook kun je kiezen voor een eenvoudig ophangsysteem waarbij we een koord bevestigen aan de bovenzijde van het plateau. 

© 2019 - 2022 KJEKK | sitemap | rss