Vorige Artikel 15 van 73 Volgende

Houten geboorte huisje met eigen tekst

€ 4,95 (inclusief 21% btw)

Houten huisjes verkrijgbaar in 3 formaten. Op het huisje kan een tekst naar wens komen zoals de naam, geboortedatum of mooie tekst.

 

Als de baby is geboren ben je op zoek naar een prachtig kraamcadeau. Een geschenk waarin de trotse papa en mama de naam van hun kindje terug zien valt altijd in de goede smaak. Daar hebben we met dit prachtig item aan gedacht

We leveren in 3 verschillende formaten houten huisjes als fraaie decoratie voor op de babykamer. 3 Verschillende huisjes zijn verkrijgbaar met alle drie de breedte van 12,0 cm. Het kleinste huisje heeft een nokhoogte van 13,5cm, het midddelste huisje een nokhoogte van 16,0 cm en het grootste huisje heeft een nokhoogte van 17,5 cm. Ze starten met de prijs van €4,95 en steeds geldt er een kleine meerprijs bij een groter huisje.

In de diverse keuzemenu's maak je per huisje een keuze wat je er op wilt hebben, te kiezen uit bijvoorbeeld zijn of haar naam, haar geboortedatum of een tekst naar keuze (max 12 tekens).

Steeds valt er per huisje te kiezen voor een gewenste drukkleur van de tekst. Ook is er in een ander meerkeuzemenu aan te geven welke kleur de schuine zijde op het houten huisje mag krijgen.  Op deze wijze stel je zelf je gewenst huisje per formaat samen in kleur, drukkeur en tekst. Het is natuurlijk geheel aan u welke tekst u per huisje genoteerd wil hebben. Wij hebben enkel als geboorte van Isabella gekozen om als voorbeeld haar op een houten huisje te plaatsen, op een ander huisje haar geboortedatum op nog een ander huisje een mooie zin. U kunt er natuurlijk helemaal zelf voor kiezen welke tekst, datum of ander item er op de huisjes geplaatst mag worden. Hetgeen wij tonen is enkel een voorbeeld.

Indien u graag een set van 3 verschillende groottes huisjes wenst met een gekozen kleurstelling, drukkleur en tekst dan kunt u in deze categorie de huisjes ook als set bestellen en bent u voor de 3 stuks net wat voordeliger uit. 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss