Vorige Artikel 18 van 73 Volgende

Robot in kleur naar wens met naam en geboortedatum

€ 27,95 (inclusief 21% btw)

Hippe houten robot welke in diverse kleuren en hoogtes geleverd kan worden. Op de buik komt een naam en geboortedatum naar wens te staan.

 

Ben je op zoek naar een prachtig kraamcadeau dan ben je bij ons aan het juiste adres. Uit hout vervaardigen we deze stoere robot. Natuurlijk geven we deze robot een hippe look aan de voorzijde door het cyber gezicht. Op de romp van de robot is er plaats voor een naam en een geboortedatum. Deze worden weergegeven in het lettertype welke afgebeeld is in het voorbeeld. De beide data kun je invoeren in het daarvoor bestemde open veld.

Mocht je enkel de naam van de jongen of meisje uitgevoerd willen hebben op de buik van de robot dan kun je het veld van de geboortedatum leeg laten. In het daarvoor bestemde meerkeuzemenu bepaal je de kleur van de tekst. Ook de ogen, de neus en de mond van de robot wordt in deze kleur uitgevoerd. Voorbeelden van de tekstkleuren zie je op de laatste foto.

De kleur van de robot zelf kun je ook kiezen. De robot kan uitgevoerd worden in zwart, wit, babyblauw, babyroze of eucalyptus. Mocht je een andere kleur wensen dan vernemen we dit graag voorafgaande aan uw bestelling. 

De robot is leverbaar in 2 hoogtes. De robot kan geleverd worden van top tot teen in de hoogte van 34 cm en in de hoogte van 38,5 cm. Voor het grote model rekenen we een kleine meerprijs.

Van de robot kan het hoofd draaien en eraf genomen worden. De rest van zijn lichaamsdelen zitten vast gemonteerd aan elkaar.

Een mooi en exclusief item als decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Prachtig om als kraamcadeau te geven maar nog leuker om als trotse papa en mama deze te krijgen.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss