Vorige Artikel 20 van 73 Volgende

Houten stoeltje met naam

€ 34,95 (inclusief 21% btw)

Houten stoeltje voor kleuters. Stoeltje heeft een robuust houten uiterlijk en wordt op de rugleuning voorzien van de naam van het kindje. 


Als jullie zoon of dochter naar de kleuterschool gaat en steeds meer met dingetjes bezig gaat zijn zul je ook merken dat ze steeds meer aan tafel dingetjes gaat doen. Dit kleine stoeltje is dan ideaal meubelstuk om in huis te hebben.

Bij het stoeltje worden de letters van zijn of haar naam geleverd en kunt u er voor kiezen dat we deze letters:
-er los bij leveren,
-bevestigen op de voorzijde van de rugleuning (zoals bij het voorbeeld)
-of bevestigen op de achterzijde van de rugleuning centraal aan de bovenzijde. 

Het houten stoeltje heeft een totale hoogte van circa 50 cm. Het zitvlak heeft een hoogte van circa 23cm en een breedte van circa 30 cm. Tussen de voorpoten wordt ook een horizontale balk gemonteerd zodat het stoeltje extra stevig is. Aan de onderzijde van het stoeltje zitten zachte noppen zodat het verschuiven van het stoeltje geen krassen veroorzaakt.

Voor een kleine meerprijs is er de keuze om het stoeltje om te toveren in één van de volgende kleuren: babyblauw, babyroze, zwart, wit of eucalyptus.

Een prachtig stoeltje dat past binnen ieders interieur. Leuk voor in de woonkamer of slaapkamer en natuurlijk ook leuk om te geven als kraamcadeau aan de trotse ouders en hun pasgeboren kindje.

 

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss