Vorige Artikel 21 van 73 Volgende

Gereedschapskist met naam - Middel formaat

€ 17,95 (inclusief 21% btw)

Houten gereedschapskist voorzien van een naam naar keuze. Laat hem of haar goed van de dag komen om samen met papa te gaan klussen.

 

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de kleine klusser in huis dan is hij of zij vast blij met zijn of haar eigen gereedschapskist. Deze houten uitvoering met de benaming middel heeft de afmetingen van 23,5 x 11,5 x 17,5 cm. Deze gereeschapskist biedt voldoende ruimte om heel wat gereedschap in kwijt te kunnen.

De gereedschapskist kan uitgevoerd worden in de afgebeelde naturelkleur, zacht roze, zacht blauw of krijtbord zwart. Voor ieder wat wils. De kist is uitgevoerd van robuust hout dat wel tegen een stootje kan. Hij moet immers natuurlijk samen met papa of opa vele zware klusjes kunnen klaren.

Op de voorzijde van de kist kan op 6 manieren zijn of haar naam gedrukt worden:
-Enkel naam in lettertype Mark
-Enke; naam in lettertype Steven
-Naam met geboortedatum in lettertype Mark (enkel bij deze optie hoeft de datum ingevuld te worden)
-Naam met geboortedatum in lettertype Steven (enkel bij deze optie hoeft de datum ingevuld te worden)
-Steeksleutel met er in de naam in lettertype Mark
-Steeksleutel met er in de naam in lettertype Steven

Voor de drukkleur zijn tal van mogelijkheden welke in het meerkeuzemenu opgesomd staan. Deze staan ook afgebeeld op de laatste foto.

Tevens kan er tegen een kleine meerprijs gekozen worden voor de afgebeelde inhoud voor in de gereedschapskist. Deze inhoud bestaat uit een houten meetlat, een houten zaag en een houten hamer. Alvast genoeg materiaal om te starten met klussen. Deze set is ideaal om te geven aan de klein klusser of om als kraamcadeau aan te bieden gevuld met eventueel nog wat meer items.

Voor slechts €2,- meer is deze gereedschapskist ook verkrijgbaar in een grotere uitvoering. Zie hiervoor de gelijke categorie. Dit exemplaar ziet u wel afgebeeld op foto nummer 4 echter is niet het item dat u bij dit middel model bestelt. Deze foto 4 is enkel om te laten zien hoe de opdruk met de steeksleutel en het lettertype "Mark" er uit zou zien.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss