Vorige Artikel 17 van 71 Volgende

Gereedschapskist met naam - Groot formaat

€ 19,95 (inclusief 21% btw)

 

Houten gereedschapskist voorzien van een naam naar keuze. Laat hem of haar goed van de dag komen om samen met papa te gaan klussen.

 

Wat een prachtig geschenk hebben we hier voor de bezige bij in huis die zich graag net als papa en opa klusser noemt. Deze houten uitvoering van de gereedschapskist met de benaming groot formaat heeft de afmetingen van 29,5 x 11,5 x 20,5 cm. In deze toolbox past zekers te weten al het gereedschap van de kleine stoere jongen of meid in huis.

De gereedschapskist kan uitgevoerd worden in de afgebeelde zachtblauwe kleur maar ook in zacht roze voor de stoere meiden, de naturelkleur zoals het stoere hout eruit ziet of krijtbord zwart. Voor iedere klusser de gewenste optie. De kist is uitgevoerd van robuust hout dat wel tegen een stootje kan. Hij moet immers natuurlijk samen met papa of opa vele zware klusjes gedaan kunnen krijgen.

Op de voorzijde van de kist kan op 6 manieren zijn of haar naam gedrukt worden:
-Enkel naam in lettertype Mark
-Enke; naam in lettertype Steven
-Naam met geboortedatum in lettertype Mark (enkel bij deze optie hoeft de datum ingevuld te worden)
-Naam met geboortedatum in lettertype Steven (enkel bij deze optie hoeft de datum ingevuld te worden)
-Steeksleutel met er in de naam in lettertype Mark
-Steeksleutel met er in de naam in lettertype Steven

Voor de drukkleur zijn tal van mogelijkheden welke in het meerkeuzemenu opgesomd staan. Deze staan ook afgebeeld op de laatste foto.

Tevens kan er tegen een kleine meerprijs gekozen worden voor de afgebeelde inhoud voor in de gereedschapskist. Deze inhoud bestaat uit een houten meetlat, een houten zaag en een houten hamer. Alvast genoeg materiaal om te starten met klussen. Deze set is ideaal om te geven aan de klein klusser of om als kraamcadeau aan te bieden aangevuld met eventueel nog wat meer leuke items.

Voor enkele euro's minder is deze gereedschapskist ook verkrijgbaar in een kleinere uitvoering. Zie hiervoor de gelijke categorie. Dit exemplaar ziet u wel afgebeeld op foto nummer 4 echter is dit niet het item dat u bij dit grote model bestelt. Deze foto 4 is enkel om te laten zien hoe de opdruk met de naam en datum en het lettertype "Steven" er uit zou zien.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss