-20%

Vorige Artikel 5 van 43 Volgende

Lijntekening plattegrond - Doorlopend eigen tekst

Artikelnummer: PLATLIJNDOOR
€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw)

Prachtige lijntekening van een plattegrond van een stad of dorp naar keuze. Keuze uit 6 formaten.

 

Heb je een voorliefde voor een bepaalde stad of dorp ergens op de wereld dan is dit een prachtige mogelijkheid om dat in huis te halen. Wij brengen deze plaats, hetzij je woonplaats, geboorteplaats of vakantieoord uit op posterformaat voor aan de muur.

Bij dit artikel kun je zelf aangeven welke stad of welk dorp je uitgevoerd wil hebben op posterformaat. Je voert eenvoudig in het daarvoor bestemde open veld de plaatsnaam in.

Wist je  dat je deze plattegrond ook kado kunt geven bij een housewarming of om te geven als verjaardagskado als iemand helemaal dol is op zijn/haar woonplaats / lievelingsstad.

De posters zijn leverbaar in 6 verschillende formaten en worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk.

U heeft voor deze plattegrond gekozen voor de plattegrond uitgevoerd als lijntekening. Deze strakke weergave heeft een moderne stijl en is toepasbaar binnen vrijwel ieders interieur. tevens zijn de wateren in en om de plaats op de lijntekening terug  te vinden.

U kunt zelf in het daarvoor bestemde veld opgeven welke tekst u onder de plattegrond weergegeven wil hebben. Voor het lettertype van de door u aangeleverde tekst is er keuze uit 6 uiteenlopende lettertypes. Wilt u slechts 1 regel tekst weergeven dan kunt u 1 van de velden leeglaten.

U heeft tevens de keuze om te kiezen voor een omlijning op de poster. Op de foto is deze niet afgebeeld.

Na uw bestelling ontvangt u van ons eerst een proef per mail van het gebied. Let op: dit is nog geen weergave van de uiteindelijke poster echter willen we aan de slag gaan met én het juiste gebied én de juiste schaal. Na uw akkoord is er dan ook geen wijziging meer mogelijk ten aanzien van in- of uitzoomen.

Indien u hiervoor het akkoord heeft gegeven gaat onze ontwerper aan de slag met de definitieve poster. Ook deze wordt u per mail ter goedkeuring aangeboden. Aan de plattegrond zelf kan niets meer gewijzigd worden daar het gebied en de schaal reeds door u geaccodeerd zijn.

Het akkoord op de definitieve proef is bedoeld voor de tekst, grootte van de tekst en de positie van de tekst. Indien dit eveneens door geaccodeerd is gaan we over tot het printen, verpakken en verzenden van uw bestelde plattegrond.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss