-20%

Vorige Artikel 1 van 91 Volgende

Circuit naar keuze poster - Minimalistische stijl.

Artikelnummer: CIRKEUZE
€ 14,95 € 11,96 (inclusief btw)

Exclusieve uitvoering van een circuit naar keuze op een zwarte achtergrond. Een unieke stijl inclusief omgeving en tekst.

Ben je een groots liefhebber van de autosport dan heb je vast een bepaald circuit in gedachten dat absoluut jouw favoriet betreft. Misschien ben je daar al weleens geweest en een race bijgewoond of heb je er zelf geracet. Dit unieke circuit leveren we nu voor je op posterformaat in een zeer unieke setting.

De poster wordt voorzien van een witte of zwarte achtergrond met daarop uw circuit naar keuze. De naam van het circuit geef je eenvoudig door in het daarvoor bestemde open veld. Natuurlijk heeft ieder circuit waar dan ook ter wereld een omgeving van wegen, paden, wateren, huisjes en andere gebouwen. Ook deze worden weergegeven naast de layout van het circuit, zijnde in een minimalistische setting. Deze worden bij een witte achtergrond uitgevoerd in een dunne zwarte lijn en bij een zwarte achtergrond in een dunne lichtgrijze lijn.

Onder het circuit kan uw eigen tekst in 2 regels weergegeven worden. De tekst wordt per regel gevraagd in de daarvoor bestemde open velden. Mocht je deze regels leeglaten dan wordt regel 1 voorzien van de naam van het circuit en regel 2 met het land waar het circuit zich bevindt. Exact als uitgevoerd op het voorbeeld van Bahrain zal de tekst weergegeven worden in de witte kleur bij een zwarte achtergrond en in een zwarte kleur bij een witte achtergrond.

Deze poster met de mogelijkheid tot 6 formaten wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier. 

Bij iedere poster is er de mogelijkheid er een posterhanger bij te bestellen welke bestemd is voor diverse formaten. Er is een posterhanger verkrijgbaar voor A4 en 20x30 cm formaat, een posterhanger voor A3 en 30x40 cm formaat, een posterhanger voor A2 formaat en een posterhanger voor het grootst te leveren A1 formaat. Iedere posterhanger wordt geleverd met een zwart of cognac-gekleurd ophangkoord. De posterhanger wordt los van de poster geleverd om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. De posterhanger is door het losdraaien van de vleugelmoeren eenvoudig te bevestigen aan de poster.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss