Vorige Artikel 3 van 79 Volgende

1st Pole Position Hungaroring Poster - Minimalistisch

Artikelnummer: CIRHUNG1STPOLE
€ 14,95 (inclusief 21% btw)

De eerste Pole Position van Max Verstappen op de Hungaroring in Hongarije. Unieke editie op posterformaat.

Ben je op zoek naar een prachtige poster van de eerste Pole Position van Max Verstappen op de Hungaroring in Hongarije dan ben je bij ons aan het juiste adres. In een exclusieve setting leveren wij dit prachtige circuit uit op posterformaat. Er is voor dit model poster keuze uit maar liefst 6 verschillende formaten en twee uitvoeringen.

De Grand Prix Formule 1 van Hongarije 2019 wordt gehouden op 4 augustus op de Hungaroring. Het is de twaalfde race van het kampioenschap.

In het keuzemenu is er de keuze voor de volgende uitvoeringen van de poster:
1e keuze: Een zwart gedrukte achtergrond met het circuit weergegeven in de kleur wit. De wegen, paden en gebouwen worden weergegeven in een lichtgrijze kleur. Onder de plattegrond van het circuit plaatsen we in een moderne witte letter de naam van het circuit met daaronder het land waarin het circuit zich bevindt.
2e keuze: Een witte achtergrond met het circuit weergegeven in de kleur zwart. De wegen, paden en gebouwen worden weergegeven in een lichtgrijze kleur. Onder de plattegrond van het circuit plaatsen we in een moderne zwarte letter de naam van het circuit met daaronder het land waarin het circuit zich bevindt.

Je kunt er voor kiezen om een tekst naar keuze onder het circuit te laten afdrukken in 2 regels. Bijvoorbeeld: Pole Position Max Verstappen op regel 1 en op regel twee de tijd van de kwalificatie.

De tekst naar keuze voor regel 1 en 2 vul je in in het daarvoor bestemde open veld. Laat je deze 2 velden leeg dan wordt de tekst welke reeds op het voorbeeld aanwezig is gedrukt.

Zoals u op het voorbeeld ziet komt in de rechter bovenhoek te staan: Hungaroring met daaronder de datum van de 1e pole position.

Deze poster zal vast en zeker een mooie plek krijgen in uw woonkamer of een ander vertrek in huis zoals bjvoorbeeld de slaapkamer of de mancave. Mooi om deze te verzamelen van elk circuit waar uw favoriete coureur in de formule 1 heeft gewonnen of zijn eerste pole position behaalde. Bent u ooit eens uitgenodigd om een grand prix in de Formule 1 bij te wonen. Degene die u meenam kunt u met zo'n prachtige poster bedanken voor het raceweekend.

Naast bijgaand circuit is iedere racetrack ter wereld mogelijk om weer te geven op posterformaat, ga hiervoor naar de volgende link: HIER

Bij iedere poster is er de mogelijkheid er een posterhanger bij te bestellen welke bestemd is voor diverse formaten. Er is een posterhanger verkrijgbaar voor A4 en 20x30 cm formaat, een posterhanger voor A3 en 30x40 cm formaat, een posterhanger voor A2 formaat en een posterhanger voor het grootst te leveren A1 formaat. Iedere posterhanger wordt geleverd met een zwart of cognac-gekleurd ophangkoord. De posterhanger wordt los van de poster geleverd om beschadigingen tijdens transport te voorkomen. De posterhanger is door het losdraaien van de vleugelmoeren eenvoudig te bevestigen aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss