Vorige Artikel 11 van 29 Volgende

Rompertje resultaat avondje geen hoofdpijn

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtig rompertje met de tekst Ik ben het resultaat van een avondje geen hoofdpijn. Leuk cadeau voor de zwangerschap.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de tekst geplaatst: Ik ben het resultaat van een avondje geen hoofdpijjn. In een modern lettertype geeft de tekst duidelijk aan dat hij of zij het resultaat wordt van een gezellig avondje zonder pijntjes. 

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur. 
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss