Vorige Artikel 16 van 29 Volgende

Rompertje Hello I'm new + Naam

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtig rompertje met de tekst Hello I'm new here plus de naam van het kindje. Een leuk item voor het pasgeboren wondertje in huis.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de tekst geplaatst: Hello I'm new here plus daaronder de naam van de pasgeboren jongen of meid. In een hip lettertype laat hij of zij even duidelijk zien dat ze aanwezig is en dat ze een nieuw lid van de familie is. In het open veld kan de naam ingevoerd worden van het kindje. Voor de naam kan los van de andere tekst eigen drukkleur aangegeven worden.

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de rest van de tekst (Hello, I'm new here).
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss