Vorige Artikel 17 van 29 Volgende

Rompertje + Naam + Hoeveelste wereldburger

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Een prachtig rompertje met zijn of haar naam plus aangegeven de hoeveelste wereldburger hij of zij is op de aarde.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de tekst geplaatst: Ik ben (naam) en nr (hoeveelste wereldburger) op aarde.. In een stoer lettertype drukken wij zijn of haar naam en rekenen wij via het systeem uit de hoeveelste wereldburger hij of zij is op onze prachtige aarde. Een leuk weetje en dit valt altijd op bij de kraamvisite. Leuk om te bestellen voor je kindje maar ook zeker leuk om te geven. In de open velden kunnen zowel de naam als de geboortedatum en geboortetijd ingevoerd worden van het kindje. 

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur.
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss