-20%

Vorige Artikel 23 van 34 Volgende

Rompertje Jetsetter met Naam

€ 8,95 € 7,16 (inclusief btw)

Een prachtig rompertje met de tekst Jetsetter 2019/2020 plus de naam van het kindje. Een leuk item voor het pasgeboren wondertje in huis.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de tekst geplaatst: Jetsetter plus daaronder het gewenste jaartal waarin hij of zij is geboren met daar weer onder de naam van de pasgeboren jongen of meid. In een sierlijk lettertype laat hij of zij even duidelijk merken dat ondanks haar prille levenservaring ze het al helemaal gemaakt heeft. In de daarvoor bestemde open velden kunt u het gewenste jaartal en de naam van het kindje ingevoerd worden. 

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst. De naam kunt u eventueel in een andere kleur laten drukken als de tekst Jetsetter en het jaartal.
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2021 KJEKK | sitemap | rss