Vorige Artikel 20 van 29 Volgende

Rompertje My siblings have paws

€ 8,95 (inclusief 21% btw)

Rompertje met de tekst My siblings have paws. Mijn broers en zussen hebben pootjes. Vaak zijn dieren hun beste vrienden.

 

Wat zijn we trots op een prachtige collectie met rompertjes. Leuke teksten welke gedrukt worden op een uitstekend rompertje. Van lieve teksten tot stoute teksten. Gericht op de jongen of meid die deze met trots mag dragen of waar de gezichten van de trotse ouders helemaal van gaan stralen.

Op dit rompertje wordt de tekst geplaatst: My siblings have paws. Dit betekent dat zijn of haar broertjes en/of zusjes pootjes hebben. Een baby is vaak van de geboorte af aan de grootste vriendjes met dieren. De tekst staat er dan ook op een vrolijke en speelse manier afgebeeld met de A van Paws weergegeven als pootafdruk van een dier.

Iedereen mag dit rompertje zien natuurlijk. We leveren het rompertje met een korte mouw of met een lange mouw. De keuze kunt u maken in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

In het keuzemenu kunt u ook de keuze maken voor de maat en de drukkleur van de tekst.
Voor de keuze van één van de glitterkleuren geldt een kleine meerprijs.

Een prachtig item uit de nieuwe collectie rompertjes van Kjekk.nl Zie ook de andere uitvoeringen van teksten in de gelijke categorie. Leuk om te kopen voor je eigen kindje maar ook zeker leuk om deze als kraamcadeau te schenken aan de trotse papa en mama.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss