Vorige Artikel 16 van 157 Volgende

Eenhoorn poster met naam en geboortedatum

Artikelnummer: POSUNICHOOFD
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige poster met het kleurrijke hoofd van een eenhoorn waarbij een naam en geboortedatum naar keuze wordt geplaatst.

Bij deze prachtige poster welke graag op de kamer van uw dochter komt te hangen staat een kleurrijke unicorn afgebeeld. Enkel het hoofd wordt afgebeeld. De kleuren waaruit deze bestaat worden gebruikt voor de vermelding van een naam en geboortedatum naar keuze.

Linksonder en rechtsboven op de poster kunnen een naam en / of een geboortedatum geplaatst worden. In het daarvoor bestemde open veld kunt u aangeven waar u de naam en eventueel geboortedatum geplaatst wilt hebben. Tevens geeft u aan welke kleur de gegevens moeten krijgen. Het betreft steeds de kleur uit een onderdeel van de eenhoorn.

Laat u één van de velden leeg dan gaan we er vanuit dat u de naam of geboortedatum niet terug wilt zien op de uiteindelijke poster. 
 

De poster wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss