Vorige Artikel 17 van 157 Volgende

Naam op zwart - Poster

Artikelnummer: POSBLCKNM
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Een zwarte poster in minimalistische stijl, zwart wit wonen. Poster wordt voorzien van een naam naar keuze. Leverbaar in 6 formaten.

Ben je op zoek naar een sprekende maar eenvoudige poster voor op de babykamer of de speelkamer van de kinderen dan ben je bij deze poster aan het juiste adres.

Op deze poster zie je enkel de naam naar keuze staan. Bijvoorbeeld de naam van uw zoon of dochter. In de kleur wit uitgevoerd op een volledig zwarte poster. Deze naam kunt u eenvoudig invoeren in het daarvoor bestemde open veld. Deze poster past perfect in een industriële minimalistische inrichting van bijvoorbeeld de babykamer.

De poster wordt gedrukt op hoogwaardige kwaliteit posterpapier en is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss