Vorige Artikel 18 van 157 Volgende

Eenhoorn met kleurrijke naam - Poster

Artikelnummer: POSUNICKLEUR
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Een kleurrijke eenhoorn staat afgebeeld waarbij de onder de unicorn de naam van het kind komt te staan. In 6 formaten.

Is je dochter een grote fan van de eenhoorn, dan wil ze vast dat er zo'n mooi dier bij haar op de slaapkamer komt logeren. Deze eenhoorn of zoals velen ze kennen de unicorn heeft elke kleur van de regenboog. Onder de eenhoorn komt de naam van jullie dochter te staan. En wel op een bijzondere wijze.

De naam welke onder de unicorn komt te staan en ingevuld kan worden in het daarvoor bestemde open veld bestaat uit de kleuren van de eenhoorn. Iedere letter heeft een eigen kleur. Wil je liever dat de naam er in de kleur zwart onder komt te staan dan kan dat natuurlijk ook door dat door te geven in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 formaten.

Bij iedere poster is er de mogelijkheid om een trendy posterhanger erbij te bestellen. Deze stoere industriële uitvoering van de posterhanger bestaat uit een houten bovenstuk en onderstuk en een leder koord en is leverbaar voor het formaat A4, A3 en A2 en is eenvoudig te selecteren via het keuzemenu. De bestelde poster kan gemonteerd worden door de vleugelmoeren iets los te draaien, de poster er in te steken en de vleugelmoeren weer vast te draaien. Het lederen koord, leverbaar in 2 kleuren kan aan de bovenzijde bevestigd worden.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss