Vorige Artikel 22 van 157 Volgende

Aap Noot Mies met naam - Poster

Artikelnummer: POSAAPNOOT
€ 11,95 (inclusief 21% btw)

Poster voorzien van een oude leerwijze aap noot mies met daarin ook ruimte voor de naam van de baby. Diverse formaten.

Ben je op zoek naar een leuke geboorteposter in een moderne stijl met toch ook een stukje klassiek dan ben je bij deze aap noot mies poster aan het juiste adres. 

Op de poster worden de silhouetten van aap, noot en mies weergegeven en als vierde silhouette dat van een jongens of een meisjeshoofd. In dat hoofdje wordt de naam en de geboortedatum van het kindje vermeld. Indien je of het veld van de naam of het veld van de geboortedatum leeg laat wordt deze ook niet ingevuld. 

De datum wordt genoteerd als zijnde cijfer(cijfer) - naam maand voluit - 'jaartal

Voor de totale weergave kan er gekozen worden uit 10 verschillende kleuren. Deze kies je in het daarvoor bestemde meerkeuzemenu.

Posters worden geprint op stevig posterpapier met het FSC-keurmerk. De poster is leverbaar in 6 verschillende formaten.

Bij iedere aangeboden poster heeft u de keuze om er een unieke posterhanger bij te bestellen. Deze bestaat uit twee gedeelten voor boven- en onderaan de poster. Deze zijn voorzien van stoere vleugelmoeren zodat u de poster stevig en eenvoudig kunt bevestigen. Aan één gedeelte bevindt zich een ophangkoord gemaakt van 100% leer. Dit koord is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Hiermee kunt u de poster eenvoudig aan de muur bevestigen. Let er op dat u de juiste posterhanger bestelt bij het juiste formaat poster. Bij aflevering is de posterhanger niet gemonteerd aan de poster.

© 2019 - 2020 KJEKK | sitemap | rss